Not a fan of one of the genres?

(You can't hide all the genres)
 

[30/04/2012] Beat The Bridge - Hardstyle Queensday

Looking for parties?
  

Postby VTraxx » 15 Apr 2012, 18:18

Image

Info
Name: Beat The Bridge - Hardstyle Queensday
Organisation: MBFH & Feel Factory
Date: 30 April 2012 (Monday)
Time: 12:00 - 0:00
Location: John Frostbrug, Kadestraat 1 Arnhem
Age: 16+
Ticket price: € 12,50
Get tickets at: Sold Out
Website: http://www.beatthebridge.nl

Anthem: http://www.youtube.com/watch?v=uHlWTigBMic

Lineup
Ran-D & Adaro
Brennan Heart
D-Block & S-Te-Fan
Luna vs E-Force
Code Black (AUS)
Zany
A-Lusion
Global Soundz
Fanatic
MC Renegade

Trailer:
Waves, Voices, Distorted Noises..
Image
Image
User avatar
VTraxx (28)
Verified Source Ninja
 
Posts: 4503
Location: Sweden (se)Postby Diamanic » 23 Apr 2012, 15:29

I'm there! line-up is meh but I'll just party with friends anyways
User avatar
Diamanic (29)
Producer
 
Posts: 1286
Location: Netherlands (nl) Doetinchem

Postby drone » 24 Apr 2012, 15:31

Beat the Bridge – Timetable & laatste info

De dagen worden afgeteld naar het tweeluik van het grootste outdoor hardstyle event van Nederland op Koninginnenacht & Koninginnedag: Beat the Bridge. Twee dagen lang de beste hardstyle, meer dan 20 ongekende topartiesten, een unieke locatie, geen geluidslimieten, een zinderende lasershow en als afsluiting een groots vuurwerk op Koninginnedag!

Voor het zover is zijn er nog een aantal zaken die als bezoeker belangrijk zijn om te weten:

Timetable
Hoe laat draaien jouw favoriete artiesten?
Check hieronder de volledige timetable voor beide dagen:

Queensnight – Scantraxx 10 Years (29 april)
18:00 – 19:00 Proto Bytez
19:00 – 20:00 The Anarchist vs Waverider
20:00 – 21:00 The R3belz (IT)
21:00 – 22:00 Noisecontrollers
22:00 – 23:00 Alpha²
23:00 – 0:00 The Prophet
Hosted by MC Renegade

Queensday (30 april)
12:00 – 13:15 Fanatic
13:15 – 14:30 Global Soundz
14:30 – 16:00 D-Block & S-te-Fan
16:00 – 17:00 Code Black (AUS)
17:00 – 18:00 A-Lusion
18:00 – 19:30 Ran-D & Adaro
19:30 – 21:00 Brennan Heart
21:00 – 22:30 Luna vs E-Force
22:30 – 0:00 Zany
Hosted by MC Renegade

Anthem Beat the Bridge
Dit jaar is er een speciaal anthem voor Beat the Bridge gemaakt door A-Lusion meets Global Soundz. Deze is inmiddels al meer dan 15.000 x bekeken op YouTube! Op vrijdag 27 april is de officiële release op alle bekende downloadportals. Check de video preview hieronder:

http://www.youtube.com/watch?v=uHlWTigBMic

Tickets
Beat the Bridge Queensday is volledig uitverkocht. Tickets voor Beat the Bridge Queensnight – Scantraxx 10 Years zijn nog verkrijgbaar voor € 7,50 bij alle landelijke Free Record Shop filialen en op http://www.beatthebridge.nl/tickets. De kaartverkoop gaat erg hard, wees op tijd met het kopen van je tickets om teleurstellingen te voorkomen!

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Een kopie is niet geldig!

Kluisjes
Op Beat the Bridge is het mogelijk om een kluisje te huren. Deze kunnen gebruikt worden voor jassen, tassen etc. Wel zo makkelijk als je een hele dag op stap bent. Er is een beperkt aantal kluisjes beschikbaar voor € 5 per stuk.

Pinnen
Op Beat the Bridge is het mogelijk om je munten bij de kassa te pinnen. Er wordt echter aangeraden om altijd voldoende cash mee te nemen: pinautomaten zijn afhankelijk van een stabiele netwerkverbinding en de praktijk leert dat dit niet altijd even soepel verloopt.

Munten
De munten van Beat the Bridge zijn voor beide dagen geldig: zowel voor Beat the Bridge Queensnight als Queensday.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen. Op het terrein zijn voldoende voorzieningen om eten of drinken te halen.

Sigaretten
Op het terrein van Beat the Bridge zijn sigaretten verkrijgbaar.

Spullen
Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als deze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

In en uit lopen
Op last van de gemeente is het in tegenstelling tot vorig jaar niet mogelijk om op en af het terrein van Beat the Bridge te lopen, zoals dat op ieder festival in Nederland geldt. Op het terrein is voldoende mogelijkheid om even te relaxen. Er is een foodcourt met zitgelegenheid aanwezig waar je op je gemak kan genieten van een hapje en een drankje.

Drugsbeleid
De organisatie conformeert zich aan het beleid van de politie zoals dit door heel Nederland geldt. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd bij het betreden van het terrein.

Locatie
Het terrein bevindt zich onder de John Frostbrug aan de centrumkant, aan de Rijnkade. Voor een plattegrond check: http://www.beatthebridge.nl/info

Entree
De entree van Beat the Bridge is dit jaar uitgebreid en bevindt zich nu aan de zijkant van het terrein aan de Ooststraat. De nieuwe entree wordt bij het terrein duidelijk met borden aangegeven.

Openbaar vervoer
Arnhem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Speciaal voor Koninginnenacht & -dag zet de NS extra treinen in. Raadpleeg http://www.ns.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Parkeren
De Rijnkade biedt geen parkeergelegenheid in verband met werkzaamheden. Parkeergarages in Arnhem zijn te vinden via de P-route door het centrum. Het transferium van het Gelredome is ook een optie en ligt op ongeveer 20 minuten lopen van het terrein

Merchandise
Er is een speciale Beat the Bridge merchandise stand aanwezig op het terrein. Op Queensnight is hier tevens exclusieve Scantraxx merchandise verkrijgbaar. De merchandise stand vindt je op het foodcourt.

Social Media
Volg Beat the Bridge online in aanloop naar het event op http://www.facebook.com/beatthebridge of op http://www.twitter.com/beat_thebridge. Gebruik de official hashtag #BTB12 voor al je Twitter posts. Op beide dagen houden wij onze volgers live op de hoogte van Beat the Bridge 2012!

Het weer
De verwachtingen zien er goed uit! Beide dagen beloven rond de 23 graden te worden met zonnige perioden. Wel is er beide dagen kans op lichte neerslag. Zorg dat je hier op gekleed bent. Bedenk dat het ondanks de eventuele warmte overdag, flink kan afkoelen in de avond.

Tot slot: Beat the Bridge er helemaal klaar voor. Het worden twee fantastische dagen die bol staan van hardstyle, een fantastische sfeer en heel veel oranje gekte!
drone
State Newcomer
 
Posts: 10
Location: Netherlands (nl)

Quick Reply

Register or login to share your passion for the harder styles
   
 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests