Not a fan of one of the genres?

(You can't hide all the genres)
 

[16/05/2015] Project 1 Hardcore - Amsterdam [NL]

Dutch speaking countries: Belgium & The Netherlands
  

Postby woozaa » 22 Apr 2015, 12:19

Image

Info
Name: Project 1 a journey of hardcore
Date: 16-05-2015 (zaterdag)
Time: start 22:00
Location: Panama Amsterdam, Oostelijke handelskade 4
Age: 18+
Ticket price: €15
Get tickets at: https://www.facebook.com/events/1553031898279195/
Website: http://www.project-1.nl/

2 Areas

Lineup Area1 mainstage
The Dreamteam: Buzzfuzz, Gizmo, Dano
Chosen Few
Pila
Splitt2nd
Evita

Lineup Area2
Vecino
Ministry of distortion
Toxic inside
The necromancer
Parcel

MOC: T-wisted
woozaa
State Outsider
 
Posts: 2
Location: Netherlands (nl)Postby woozaa » 30 Apr 2015, 08:59

Op 16 mei zal voor het eerst in de geschiedenis van de Panama in Amsterdam een hardcore-evenement plaatsvinden. Met The Amsterdam Hardcore Event trapt Project 1 een reeks hardcore-evenementen af.

Een waanzinnige locatie op misschien wel de meest vette plek in Amsterdam. Tien minuten lopen van Centraal, vijf minuten rijden van de ringweg A10 staat tussen al het moderne geweld een ware tempel te wachten om in los te gaan. De mannen achter Project 1 zijn twee diehard gabbers van dag één en willen de sfeer die hardcore groot heeft gemaakt weer terug. Alle ingrediënten zijn er, nu is het aan het publiek.
Met een keiharde line-up waar de oude toppers tegenover de opkomende beukers van nu staan, kan er alleen maar uitgekeken worden naar dit nieuwe concept.

De avond wordt geopend door globetrotter DJ Pila, bekend van Q-dance, Mysteryland, met oldstyle.
Evita brengt je terug naar de jaren 90-2000 met de beste en hardste early waarna Splitt2nd & Chosen Few je weer in het heden brengen met snoeiharde hardcore van nu. En dan: drie uur B2B The Dreamteam met Buzz Fuzz, Gizmo & Dano. Do they need to say more?

Natuurlijk geeft Project 1 iedereen een kans, maar moet je wel wat kunnen. Daarom in area 2 alleen maar de absolute top van de opkomende hardcore DJ's van dit moment. Keihard, startend vanaf 180 BPM gaan ze helemaal uit hun dak. En niet de minste... Parsel, winnaar van de Hellbound DJ contest, Ministry Of Distortion, (Indicator), Vecino (Pussy Club, Indicator), ToXic Inside (Hardcore Germany) en The Necromancher.

Op The Amsterdam Hardcore Event geen kermisattracties, brillenkraampjes of wat dan ook. Het gaat om de muziek, het samenzijn, zijn wie je bent zonder te worden beoordeeld, veroordeeld. Petje op, gympies aan, trainingspak, kaal, lang haar, zwart, groen, geel, wit, man, vrouw, whatever....

Al met al zal Project 1 hoge ogen gaan gooien met dit evenement en zijn ze nu al in voorbereiding voor een volgend evenement....So get your tickets now en go hard!
woozaa
State Outsider
 
Posts: 2
Location: Netherlands (nl)

Quick Reply

Register or login to share your passion for the harder styles
   
 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests